dinsdag 14 augustus 2012

De laatste dagen; dieren - tuin = pretpark...




Woensdag,

Begon erg blauw om 6.30 uur, om 8.10 uur was deze lucht er nog steeds. Iedereen komt te voorschijn….. alleen er was GEEN water !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!                                              Bij navraag bleek er een breuk te zijn in de leiding in het dorp verderop. G hoorde dit tijdens het stokbrood halen,met drie croissants. Luxe ontbijt hebben we hier iedere ochtend, nu ja later op de ochtend.      
Dus  maar afwachten…nou nee hoor wij niet !!!                                                                   Wij hebben een zwembad.  
 F roept ; “als Erw erin gaat doet ik het ook” lon zegt dan ook niet achter te blijven.  Raph wist het nog net niet zo …. Bbrrrrr. Lachen al die koppies in het koude water.                           






   Uiteindelijk is iedereen erin geweest en aangekleed en tanden gepoetst met de fles water..en zijn zij op weg gegaan. Foto’s volgen voor een deel,verhalen kunt u bij hen zelf halen….. het was wel de moeite waard. Zij hebben  leuke dieren gezien, die niet in van die kleine hokken zaten maar een behoorlijke ruimte.

 Waar lijk ik op??


Ook hebben ze gebruik gemaakt van het pretpark,natte kleding en roets banen ,links en rechts boven en onder draaien ,verzin maar zo gek als het kan !
  




G en ik hebben materiaal in Decize opgehaald. Voor het grote tuinhek. Ik even in bad en G in de tuin tuinieren.






 De meiden smsen dat ze thuis komen bbqen…..vooruit maar weer..hahaha….het is tenslotte vakantie ! De temperatuur is inmiddels vandaag wel 26 graden, lekker weer is het.
 
De bewolking wordt minder met de uren. We hebben pas èèn keer regen gehad…eigenlijk ’s nachts..weinig van gemerkt, ook niet tijdens het uitlaten van de hond.

Vrijdag en Zaterdag,

 Rustig bezig geweest op het terrein. Boodschappen voor thuis gedaan en met de meiden terug geweest om bij de potterie toch het een en ander te gaan kopen.



Deze "huisdieren"hebben we ook !

De terug reis verliep voorspoedig. We zijn ieder op eigen snelheid gaan rijden en hebben punten onderweg afgesproken,liep goed . Zo kon Knut ook aan regelmatige loopjes komen. Nu weer aan de arbeid en wachten tot het oktober is. Dan komen we weer voor en hele week de omgeving onveilig maken !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten