dinsdag 14 augustus 2012

Hoe verliep het verder???


Dinsdag,


Vandaag met ons zessen en Knut naar Moulins Engilbert. Er is een grote markt,we willen kijken hoe Knut zich houdt in deze drukte. Het was bewolkt weer, maar wel 23 à 25 graden. De warmte voelt hier toch anders als in Nederland. Daar aangekomen stonden er al snel veel auto’s langs de weg. Wij zijn door gereden tot dicht bij de markt zelf. Femke heeft haar auto hier geparkeerd en wij zijn door gereden naar een parkeerplaats aan de andere kant. Het is er een drukte van jewelste, wel gezellige boel zo.


Ons huisdier doet het erg goed, ziet alleen maar voeten. Na veel inkopen te hebben gedaan weer de auto’s opgezocht. Op de terugweg via een andere weg gereden. Wij wilden eigenlijk toch die lamp van de braderie gaan kopen bij de potterie. Helaas was deze al dicht, wel iets gedronken maar om nu anderhalf uur te wachten…? We gaan wel een keer terug.  Hoop ik !!

Bij terugkomst hebben de heren weer de arbeid opgenomen om de bomen te kappen en verder te gaan met het hek. Dappere kerels……fijne hulp voor G !  Ik ben met Lon naar de werf gereden om een auto vol met takken weg te brengen. Wat een drukte daar, we hadden moeite om een parkeerplekje voor de auto te krijgen, eindelijk lukte en zijn we gaan uitladen. Dit hield voor ons in dat we, met de takken, meerdere meters tussen auto’s door moesten om bij de containers te komen……ach ja, die fransen….er was iemand met een wit busje die achterons aan naar binnen kwam.


 Wij waren aan het werk, nu ja een paar takken tegelijkertijd versjouwen toen een franse jongeman ons kwam helpen. Hij had een hoger tempo en versjouwde meer als wij in een keer. Dit deed hij omdat hij zelf ook niet bij de containers kon, wij stonden o.a in de weg !!! De opstelling is in een cirkel, om een boom heen.  Daaromheen weer de bakken waar de troep in mag worden gegooid. Arme boom met al die lucht en troep….

Aan het einde van de dag hebben we  een maaltijd op de bbq voorbereid en zijn we op het terras gaan zitten. Het is de bedoeling dat de kids bijtijds gaan slapen, ze gaan morgen naar een dierenpark met pretpark ineen. Alleen zijn er zoveel sterren te zien en komt niemand echt vroeg naar bed.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten