zondag 23 augustus 2015

En verder dan...

 

Dinsdag tot en met Zondag 23-08-2015

De hele week goed weer gehad. Warmte tot en met in de 30 graden, wel op en neer tussen 23 en 32 graden. Lekker gebruik gemaakt van het zwembad en de schaduw aan de voorkant of ...noem maar op. Iedere avond de bbq aan gehad en spelletjes gespeeld. Lon en Erwin hebben de tent dinsdag opgezet. Kamperen in de tuin, met sleutel van de keukendeur voor de nachtplasjes.
Hieronder het opzetten van een tent in 45 minuten:



 Ik heb mij nog nuttig gemaakt door de keukenaanrecht te oliën .


en schuren en oliën maar  eerst alles even aan de kant











Afgelopen dagen was het goed wam met veel zon. Op het terras hadden wij de zitschommel weer opgehangen en Erwin moest het even proberen.

Hij vind het niets, hahah hij is te lang en kan niet stil zitten. Maar goed van al dat zitten dan maar weer het water in. Alleen wie  mag nu met wie ? Dus Lonneke lat even ween dat zij best sterk is en zorgt ervoor dat Erw te water gaat !!
 
              
 
Nu is het Zondag en is het grijs en regent het afwissend als de hele ochtend. Het is miezer regen dus bluh.... vies.  F en R zijn onderweg hierheen, worden ergens rond half vier  á vier uur verwacht.

G heeft gisteren een schommel gekocht en is deze  nu aan het in elkaar zetten met L en Erw.
Ik heb met Knut gewandeld en ga zo terug, bramen plukken voor het huis van P....vindt hij vast wel goed...zo niet dan zijn ze al op voor hij kan reageren ! Dus P als jij dit leest ....ik hoor het wel..haha.

Zaterdag zijn wij naar Moulins Engilbert gereden in de veronderstelling dat er markt zou zijn. Nou hier kwamen we bedrogen mee uit....nergens een markt te bekennen !! Dus wel door de stad gewandeld, G heeft er foto's gemaakt van alle beschilderingen op de huizen. Op de terug weg langs mooie panden gereden.



 Hier laat ik het weer even bij ......................



       

Geen opmerkingen:

Een reactie posten