woensdag 3 april 2013

Tweede paasdag en verder


Tweede paasdag, 01-04-2013

Vanochtend met Knut lekker buiten gewandeld. Hij liep te snuffelen en nam een bos takken mee. Slepen maar, want de vrouw doet het niet…wel lachen om dit tafereel te zien ! De zon schijnt en het is redelijke temperatuur buiten. Koffie gezet en G wakker gemaakt. Hij is lekker vers stokbrood en een croissant gaan halen. Luxe passontbijt met ei,dit soort brood en vleeswaren. Gisterenavond hadden we al gemerkt dat de achterbuurman aankwam. Benieuwd of hij alleen is, dus op doorreis of dat zijn gezin erbij is. Later bleek dat hij op doorreis was.
 
Vandaag veel zon,lekker buiten op het terras gezeten  en met de hond wat leuke oefeningen getraind. Is een filmpje van, zal vragen of G deze op de site zet.
De buren op visite gehad. Hebben het gehad over een eventuele mogelijkheid voor een offerte met een aannemer om een pergola en afdak op het terras te laten maken. R zou eens contact opnemen. We zij erg benieuwd naar de kosten, sparen  doen we toch wel…pfft ! Om half zeven ’s avonds eten klaar gaan maken en de zon schijnt nog..het was in de schaduw 15 graden vandaag. Hèèl goed te doen dus.

Dinsdag, 02-04-2013

Vandaag is het weer stralend weer. De zon schijnt en dus weer zijn we bijna de hele dag buiten. Ik heb alleen boodschappen gedaan in Decize. Gert is met Knut in en rondom het huis aan het “ontspannen”geweest. Voor de meiden weer een lading limonade enzo gekocht, kunnen zij weer even vooruit. Aan het einde van e dag kwamen R en P een aperitief drinken. Om half acht naar binnen, toen werd het echt te koud. Een hap spaghetti gekookt en op naar de “kleine bioscoop”( tv met een filmpje)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten