zaterdag 6 april 2013

Laatste activiteiten


 

 

Vrijdag, 05-04-2013

Zo vandaag weer een dag gisterenavond begon het te motteren .. nattigheid  dus. Wat zal vandaag brengen ?   Nou dat is dus : MOTREGEN in het dal en hier af en toe een spat  met wel wind. Voelt dus best guur. Knut is erg beroerd, hij geeft over en is heel er gaan de diarree.Wat er mis is weten we niet, letten erop dat hij wel vocht binnen krijgt,verder ligt hij te liggen. In de middag wel even mee genomen met de auto naar Decize  om de laatste inkopen te doen. G neemt gelijk mest voor in de tuin mee. Bepakt en bezakt weer naar La Chapelle. Ons vermaakt met lezen,tekenen en ik heb 4 uur zitten werken voor het Gastouderbureau.
 
 
R kwam vragen of we het avondeten bij hen kwamen nuttigen, ze aten mosselen met patat en kip  met mayonaise en als toetje kaas en chocolade cake. Hun oudste dochter was er ook met haar man. Foto’s bekeken en zitten kletsen, wat voor  mij inhoud dat ik met korte woorden probeer van alles duidelijk te maken. Knut is in  zijn bench gebleven, hebben we niet gehoord !!! Bij terugkomst lag hij lekker te slapen. Nog even een afzakkertje genomen en naar bed.

 

Zaterdag, 06-04-2013

Nog steeds grijs buiten, de regen valt in het dal. Waar we wel wat van merken is de wind. Extra vest aan en het weer is nu beter te trotseren. Nadat G brood had gehaald aan tafel. Zegt G : daar loopt een fazant ! JA ja, zal welmaar toch even kijken….ja hoor langs het tuingaas loopt er een, lekker overal aan te snuffelen.


 

 
 
 
 
 
 
Het moet niet gekker worden gisteren liep er ook al een konijn door de tuin. Of was het toch een haas L ? Goed dat de hond hem niet in de gaten had. K en H kwamen langs om te kijken wat de maten van het terras zijn voor de overkapping en wat de kosten zullen gaan worden. H had een aankleedkussen en wat andere spulletjes mee gekregen van zijn vrouw, mogen wij voor ons kleinkind hebben. Lief van haar. Ik ga in juni bij haar langs voor meer spullen.






Met Knut naar buiten geweest hij is weer volop met leven,druk dus. Ik heb weer een fossiel gevonden, even wassen en bij de verzameling leggen. Moet er wel aan gaan denken dat de ruimte beperkt is om alle gevonden voorwerpen neer te leggen, haha. Even lekker uitgewaaid en nu ligt hij weer te slapen. Ik ga alvast wat kleding in de tas doen, was in de wastas en boodschappen uit de kast bekijken die mee moeten.

Inmiddels is G hout bij de auto aan het klaar leggen, voor thuis in de openhaard. Knut kluift op zijn kluif en alles is weer rustig. Vanmiddag kwam R met de franse aannemer binnen, over drie weken de offerte. M en B kwamen ook vragen waar of P was, zij was niet in huis. Was bij de andere buurvrouw. Ik ga zo eten maken en het is mijn bedoeling om er bijtijds in te liggen. We willen vroeg op, alles op orde brengen en G wil graag sport thuis zien. Dan is het thuis afwachten wanneer de baby van F en R zich aanmeldt. Dan pas kunnen we weer plannen wanneer we weer hierheen komen. In ieder geval zijn we er eind juli weer voor drie weken. We willen proberen eind juni weer te gaan, afwachten dus…zolang ook geen verslag van  onze belevingen hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten