donderdag 18 oktober 2012

Het weer zit niet mee


Dinsdag, 16 oktober

Het weer is bagger. Het regent aan èen stuk door,niet hard maar toch. Al die motregen maakt er wel een sombere en grijze dag van. Met Knut gewandeld, die wil eerst niet en is dan niet meer naar binnen te krijgen. Wij zijn maar binnen gaan klussen. Gert heeft de huiskamer wand onder de trap geschilderd. Ik heb een nieuw soort verfassortiment gekocht. Werkt perfect ! Gaat er snel op en drupt niet en is zuinig in gebruik. Ook lekker gelezen uit mijn dikke boek. In huis van alles opgeruimd en ben boodschappen wezen doen. Heb nu tot en met vrijdagavond van alles in huis. Als het nodig is kunnen we ook zaterdag er nog van eten. Ook de laatste bloemen uit de tuin naar binnen gehaald en in de kamer gezet. Hoe vinden jullie de compositie van zomerveldbloemen ??


 
                                    

 
 

 

Woensdag, 17 oktober

Om 8.15 uur is het weer regenachtig. Ben met Knut gaan lopen. Snel werd het al droog en knapte de temperatuur op. Uiteindelijk is het 20 graden !! Met zon !!

 
Een aantal keren gebeld voor het gastouderbureau,dus ook even gewerkt. G vertelde dat erin de auto een lichtje brandde waarop hij zei naar de garage in La Machine te gaan. Daar hebben ze gekeken en de banden opgepompt. Dit moet zo voldoende wezen,hopen we…. Knut is erg hard aan het rennen geweest, plots springt hij op het terras….tenminste dat was de bedoeling ! Hij nam de sprong te ver van de rand en stootte zijn voorpoten, gaf wel pijn want hij is even blijven liggen op de rand van het terras.  Geweldig zo als hij door de tuin draaf ten de bal op zijn neus legt…

“s avonds Carcasonne gespeeld en uiteraard verloren.

 
Ook contact met Femke en Raphael gehad . De eerste echo van hun kindje is gemaakt. Spannend hoor, ze sturen de foto door.
 

Donderdag, 18 oktober

Vandaag is het grijs met een zwoele temperatuur van 19.5 tot en met 21 graden. Maar het waait wel.  Dus weer veel buiten geweest. Vanmiddag zijn we naar de potterie in Tamnay en Bazois gereden. F had daar ,van de zomer, een mooie productie van twee katten gezien. Ik zou ze gaan halen. Jammer dan; waren er niet meer……

Doorgereden naar Chatillon en  Bazois, daar is een kasteel met een grote tuin. Volgens de site is deze open,dus lekker gaan kijken. Via kleine wegen weer naar la Domijn terug en G is de palen van de omheining gaan afzagen tot gelijke hoogte. Ach je moet wat doen om bezig te blijven ! Ik ga koken en dan vanavond lekker lezen ..


Geen opmerkingen:

Een reactie posten