zondag 10 juli 2016

Twee weken zomervakantie

Voor een ieder die dit lezen wil maar weer een stukje van onze dagen neer geschreven.
Zondag vertrokken , ja een dag later dan gepland ik wilde graag mijn 5 jarig bestaan met de gastouders vieren . Dit hebben wij gedaan op een tapasboot met een tocht door de Utrechtse grachten.
Dus zo gezegd zo gedaan........ op weg naar La Chapelle.
Onderweg konden wij redelijk lekker doorrijden. Knut hield zich weer slapende, draaide af en toe eens de bench door. Uiteraard bij de stop lekker even over het gras heen darren en het liefst ook even iets doen! We hebben wel hevige regenbuien tijdens de rit door België gehad, wel meerdere keren  achterelkaar. Tijdens deze buien was het zicht eigenlijk 00000. Dan zijn er nog steeds mensen die denken dan te mogen rijden ZONDER licht, vreselijk gevaarlijk.....
Afijn, rond 5 uur aangekomen en daar scheen de zon en was het zo een 21 graden. Lekker dus. Het gras stond ook niet hoog dus lekker even ontspannen op het terras een drankje voor we alles gingen opruimen.
Op naar de resterende dagen...hahaha..lekker samen genieten en leuke dingen den. In de ochtenden even werken, contact houden met thuis..verder gewoon een beetje vakantie houden.

Maandag: boodschappen in Decize, het weer werd al beter. Vandaag 24 graden gehad en bewolking met af en toe zon. H kwam langs om even te overleggen over het hek, cq de poort, die hij voor ons aan het plaatsen is. In de avond onze eerste bbq weer gehad!

Dinsdag: Naar de markt in Moulins Engilbert geweest. Ik had Karin beloofd om naar een tafellaken uit te kijken. Dus mooi excuus om vandaag te gaan. Helaas niets gevonden.Terug gereden via Cerce la Tour eens een andere route, G wilde minder hobbels in de weg. Oké, gelukt maar wel meer bochten . H heeft de poort afgemaakt. Staat prachtig en nu er maar veel gebruik van gaan maken. Oh nee, eerst nog grind vanaf de weg naar de garage!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten