vrijdag 1 augustus 2014

Zomer 2014

Alweer een week voorbij. Wat gaat de tijd hier toch snel. Femke en Raphael en Jayden zijn een weekje geweest. Zwembad was vreselijk vies toen zij hier aankwamen, de arme zielen. Zij waren een paar dagen eerder dan wij. Met man en macht dit weer hersteld. Volgende keer dus anders !

Het weer was minder als verwacht, maar na dinsdag is het wel gaan opknappen. Momenteel zijn de temperaturen zo rond de 28 graden, mooi dus !
Fotos'worden nog bijgevoegd, Femke heft ereen aantal achter gelaten. Ik maak nu een paar nieuwe en plaats deze morgen. Gert is de laatste meters van de tuin aan het maaien,ik heb mij net afgedroogd na het badderen ....lekker weer even dobberen en nergens aan denken.

Vandaag hebben wij alvast een aantal luiken en kozijnen geschuurd en gelakt, de rest volgt de komende dagen. Tijdens de wandeling vanochtend kwamen Knut en ik een aantal klimop plantjes tegen, nu zijn wij er geen fan van maar deze kunnen prima achter het houthok...dus maar meegenomen en geplant..om de verf te maskeren..hihi.
De buren hebben deze winter en voorjaar enorm veel water onder het huis en terras gekregen, nu zijn ze dit aan het ophogen/opvullen etyc. Een heidens werk, veel kabaal en materiaal...maar het ziet er goed uit.

Activiteiten vorige week met de fam uit Soesterberg waren o.a naar het kasteel dat men in oude stijl bouwt. Vraag hen ernaar...

Ook hebben wij de kaarsen in de kandelaren geplaatst  op het terras, mooi licht -  heel middeleeuws.
Gezellig om onder te zitten. En naar de sterren te kijken. Ach, je moet toch wat.
Ik ga de etenswaren bereiden want er wordt weer in het klein "gebbqed".

Geen opmerkingen:

Een reactie posten